Drones: H520E | H520E RTK | H850 RTK

Drones met camera

Dankzij het groeiende assortiment aan toepassingen zijn drones met camera de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ben je geïnteresseerd in alle details? Lees dan snel verder op deze pagina voor uitgebreide informatie over onze drones met een camera. Je vindt hier alles over de diverse functies, werking en eindeloze mogelijkheden. Daarnaast geven we specifieke informatie over de voordelen van Yuneec drones en handige tips voor de aanschaf ervan.

Yuneec H520E met grasveld en bos

Yuneec drone met camera

Ben je op zoek naar een drone met camera? De Yuneec hexacopter drones met camera zijn uitgerust met zes motoren kunnen verschillende payloads dragen. De camera kan direct aan de drone worden bevestigd, waardoor je snel en eenvoudig allerlei soorten data kunt verzamelen. Sommige van onze drones bieden automatische stabilisatie en object-tracking. Dankzij de geïntegreerde 3-assige cardanische ophanging blijft de camera altijd in de juiste positie, zodat je in alle omstandigheden stabiele en vloeiende opnames kunt maken.

Onze drones zijn uitgerust met uiterst snelle borstelloze motoren in de gimbal, die de bewegingen van de drone compenseren. Dit zorgt ervoor dat wind geen invloed heeft op de beeldmaterialen. Via de afstandsbediening kun je alle belangrijke camera-instellingen aanpassen, zoals witbalans, videoresolutie, kanteling en nog veel meer. Op het display van de afstandsbediening zie je een live-beeld van de camera in 720p.

Bij het verzamelen van gegevens met onze drones is optimale gegevensbeveiliging gewaarborgd, omdat de data niet via de cloud wordt verzonden. Jouw gegevens blijven dus veilig. Bovendien is de software geïntegreerd in onze drones.

Voordelen en toepassingen van camera drones

 • De camera-drones van Yuneec behoren tot de meest geavanceerde luchtplatforms voor foto- en videografie. Ze bieden een uitstekende kwaliteit en voldoen perfect aan de behoeften van onze klanten, dankzij voortdurende optimalisatie van onze hexacopters op basis van gebruikersfeedback. Ontdek de talloze voordelen van de hexacopters van Yuneec:

  – Robuuste bescherming: ze blijven vliegen, zelfs met één defecte motor.

  – Uiterst geschikt voor professioneel gebruik.

  – Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  – In staat om zware camera’s te dragen.

  – Eenvoudig inspecteren van moeilijk bereikbare locaties.

  – Obstakeldetectie: de drone stopt automatisch wanneer een obstakel wordt gedetecteerd, zelfs op een hoogte van 4,5 meter.

Camera drones toepassingen

Onze drones blinken uit in kwaliteit en veelzijdigheid. Ze zijn uitstekend geschikt voor verschillende toepassingen in de luchtfotografie en –videografie. Denk hierbij aan:

 • Veiligheidsdiensten
 • Search and rescue
 • Landbouw
 • Inspecties
 • Mapping en surveying
 • Foto en film
Yuneec Nederland H520E RTK drone met landmeet van Emlid

Drone met camera kopen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een Yuneec drone met camera? Bij Yuneec drones Benelux kun je een professionele drone met camera aanschaffen die speciaal is ontworpen voor professionals in diverse industrieën. Met deze drone kun je indrukwekkende beelden vastleggen vanuit een uniek perspectief.

Elk domein waarin een drone wordt gebruikt, heeft zijn eigen specifieke behoeften en vereisten. Daarom bieden we een breed scala aan camerasystemen, elk met zijn eigen kenmerken. Onze modellen zijn uitgerust met multi-swappable payloads, waardoor je naast camera’s ook radar, lasers, sensoren, communicatietechnologie en andere payloads kunt integreren.

Bij het kopen van een drone is het belangrijk om te letten op het bereik, de camerakwaliteit en de batterijduur. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste payloads die passen bij jouw specifieke toepassing. Je kunt je drone direct online bestellen via onze webshop of contact met ons opnemen voor vragen of om een afspraak te maken.