Camera's:   E20 Tv/x  |  E20 TV/X -pro  |  ATL oblique  |  E30Z/x  |  E90/X  |  LiDAR

e20t x logo

RADIOMETRISCHE CAMERA

Thermische beeld oplossing

 

Onze nieuwe E20Tvx NETD radiometrische camera voor de H520E-OFDM heeft een 640 x 512 thermische resolutie en kan temperatuur data voor kwantitatieve analyse verzamelen. De restlicht RGB-camera heeft een 20x hogere gevoeligheid dan het menselijk oog en legt beelden van hoge kwaliteit vast, zelfs bij zeer weinig licht. De E20 is klein, licht van gewicht en dankzij zijn hoge gevoeligheid is hij een betrouwbaar hulpmiddel dat doelobjecten duidelijk in detail vastlegt.

infrored screen 2 e1621562900725

Volledig radiometrisch

Dankzij radiometrische technologie kan de E20Tvx de temperatuur van een gebied meten door de intensiteit van een infraroodsignaal dat de camera bereikt te interpreteren. Hij verzamelt de gegevens voor elke afbeeldingspixel, die vervolgens gemakkelijk kunnen worden geüpload naar standaardsoftware voor verdere en nauwkeurige analyses en rapporten.

infrored screen

Gelijktijdig realtime beeld

Beide beelden worden gelijktijdig
live gestreamd naar het ST16E grondstation en kunnen worden bekeken als picture-in-picture of als overlay. IR en RGB worden gelijktijdig opgenomen en zijn tijdcode-correct voor afspelen en bewerken. De temperatuurdetectieschaal kan worden aangepast voor focus op relevante gebieden.

 

Dubbele lens: IR & restlicht RGB

De 1080p-restlicht camera, gekoppeld aan de warmtebeeldcamera, worden gecombineerd om IR en RGB vast te leggen voor een overlay-beeld dat pixel-accuraat is. De grote RGB-sensor detecteert meer details in het donker dan het menselijk oog, waardoor hij ideaal is voor bewakings toepassingen.

E20Tvx

3-assige gimbal met 330°-360° rotatie

De E10T/X camera cardan-combinatie is gestabiliseerd via 3 assen en levert daardoor een stilstaand beeld voor inspectie en stabiele beelden.

Cardanische rotatie tot 330°, waarna automatisch de drone zal meedraaien om een 360° stabiele opname van de omgeving te kunnen maken voor een onbeperkt panoramisch zicht.

Hot swappable camera’s en payloads

Alle commerciële camerasystemen van Yuneec zijn hot-swappable, wat de tijdsduur voor het wisselen van de payload minimaliseert en de productiviteit verbetert.
De E20Tvx camera-gimbal combinatie kan worden gewisseld zonder de H520E uit te schakelen. Het snelle ontgrendelings- en vergrendelingsmechanisme van de H520E maakt een snelle en efficiënte uitwisseling van camera’s mogelijk.

blokken

Belangrijkste eigenschappen

● gevoeligheid voor gedetailleerde doelherkenning.
● Gedetailleerde en nauwkeurige temperatuurmeting voor elke pixel
.
● Kleurpaletten aanpasbaar aan taakvereisten.
● Instelbare gain om het gemeten temperatuurbereik te wijzi
gen.
● Nauwkeurige analyse na de vlucht met kwantificeerbare gegevens.
● Geschikt voor toepassingen zoals Inspectie, zoek- en redding, brandbestrijding en handhavende Instanties.